Kerkyra

Jag vaknar nervös, kliver in i bilen glad och lämnar väskan i check in på Arlanda nervös. Alla sover och det är mörkt på flygplatsen nästan som om vi är vip inbjudna i den stora byggnaden. svenskar och greker tittar morgontrött på mig när jag knäpper av bilder till instagram på mitt pass med en biljett inskjuten i, det står stockholm - aten, aten - kerkyra på biljetten och även nu när jag är i kalla, mörka sverige så ler jag när jag skriver detta och tänker tillbaka till den lyckan. 

  
 
Jag kom hem för nästan 2 veckor sedan från en resa på Kerkyra- corfu i 2 veckor hos min pojkvän som bor där. 
Jag ler när jag med grekisk musik i lurarna medan jag låter fingrarna röra sig över tangenterna och berätta min historia, min lycka och denna resa till underbara vår kerkyra där jag var lycklig bland vänner och kära. 
Jag fick vakna i hans famn medan solen lyste igenom fönster luckorna och äntligen kunde jag säga mirmenjesi (god morgon) på riktigt utan att några tekniska apparater ska skicka den hälsningen. Som alltid så var det fantastiskt att få möta min pojkväns familj som nu är min och behandlar mig med den största omtänksamhet och kärlek som gör mig varm i hjärtat. Jag saknar dem så det gör ont nu när jag skriver på tangenterna 

 


Jag fick spendera mycket tid med en vän som jag värdera högt och som jag är lycklig att jag fått lära känna. Allt kan jag berätta för dig kära vän för du förstår exakt vad jag menar och när det är tungt med alex som bor så långt bort får du mig alltid att le och tänka positivt. Vi kunde laga mat, prata om allt mellan himmel och jord medan killarna tittade på någon fotbolls match. Jag är glad att vi hade den där tjejeftermiddagen där vi åkte bara vi tjejer och fika. Jag skratta högt, kände mig lycklig och som om det är här jag ska vara. Tack allra käraste vän för att jag får vara din vän, jag saknar dig!
 
 
 
Jag gjorde allt de där 2 veckorna och tiden flög som bort och det blev lite tyngre varje gång det närmade sig hemfärd. Men jag njöt och fick känna mig lycklig när jag sprang uppe i bergen, när jag höl hans hand under en fotbolls match, hemma när vi hade diskussioner hela kvällen i hans hem och alla de stunder vi spenderade ute på cafeerna och på 54 dream nights. Men allra mest av allt så njöt jag av att få vakna i din famn med solen som försökte ta sig igenom fönster luckorna och du sa god morgon och jag sa mirmenjesi.
 
  
   
 
   
 


        
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: