Gävle hur glad får man bli

God eftermiddag på er mina kära vänner 
Just nu så känner jag mig lite bortskämd faktsikt då jag i skrivande stund sitter på ett cafe och dricker en capuccino medan jag bloggar och tittar på möbler till mina nya lägenhet. 
Hur underbart får det inte bli? sitta i det fina Grekland med en caffe i hand och fullt igång att knappa på tangenterna, känns nästan lite för overkligt att detta liv är på riktigt. 

 


Jag har äntligen efter lång väntan fått besked att jag kommit in på gävle universitet på sjuksköterske utbildningen! Därför tittar jag i skrivande stund på möbler, då jag även lyckats skaffa en lägenhet där
Jag blir så ivirg att säkert alla ord som samlas i denna text blir en ända röra eftersom jag inte kan lugna ner mig till att skriva något vettigt utan hjärtat vill hoppa ur kroppen och jag känner en viss stress som jag inte har någon anning av vart det kommer ifrån men antar att det är bra stress. 
Jag har så mycket planner och drömmar som blir större och större desto mer jag funderar jag det finns inte papper eller tangeter nog för att beskriva dem. Jag ska om några timmar dra mig hem till våran lägenhet igen för att tvätta lite kläder och sedan göra mig i ordning för en fin middag på stranden. Jag bokade själv turen med att få rida på hästar här i området i 1 timme för att fira att jag kom in på högskolan men min älskling hade själv lite presenter till mig för att fira det goda beskedet. Jag fick här omdagen en fotlänk med hjärtan och ikväll ska jag få bli bjuden på en fin middag nere vid stranden och slippa laga mat idag. 
Låter kanske som en sån där vanlig present med för mig är det en helt fantastisk present då jag varken är duktig eller tycker om att laga mat hahah. 


Mina nya skor! 

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva är så lycklig, studsig och ivrig 

 
Min underbara vän bjöd hem mig på middag och vin här omdagen för att fira, vilken vän ! älskar henne 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: