Det är så det känns

Jag sitter med bokstäver på ett tangetbord och den där flygmaskinen har tagit en av de viktigaste i mitt liv upp i luften och långt bort. Denna vecka har jag bara gått på en inställning av att jag måste. Varken velat prata eller umgås med någon hemma. Vakna, göra det viktiga, stänga in mig i min bubbla så har det varit. Har haft fantastiskt roligt på jobbet i flera dagar och det tackar jag för, de stunderna ger mig lite energi. Denna vecka har jag saknat han så mycket att hela jag blev tom.
Försökte springa på tisdagen för att försöka springa bort det, lyckades halvt men försökte på onsdag igen med ett HIT pass och fick bort nästan all känsla av ensamhet.


Nu sitter jag på en båt någonstans ute i havet som är mörk, jag ryser lite av att det är kallt men försöker tänka på värmen av solen och kramarna som väntar i Corfu om några veckor. Dessutom ler jag lite när jag tänker på det packet jag fick hem idag, detta innehöll en student mössa. Jag kände då att jag fick känslan av närhet, snart kommer den dag vi väntar på och som kommer bevisa att allt slit är värt det. Jag fick en känsla att alla sena och långa timmar på resande fot, alla timmar av träning, alla suck över grammatik och svåra termer är värt det!

Jag har suttit länge och läst fysiologi inför det 2 gym licensprovet och hoppas på att några termer har tagit sin väg in i mitt minne och jag hoppas även att snart få landa i mina mjuka säng. Imorgon är det sovmorgon, förhoppningsvis lite löpning och sedan åka in på jobb hela kvällen.


Bilder på student mössan kommer snart!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: