Negativ?

Jag försöker att alltid utgå från att vara positiv för alla säger att man kommer så långt på att vara det, men ibland bara undrar jag hur universum fungerar? 
Jag kämpar varje dag och försöker att göra allt så bra jag kan för framtiden men det går ine min väg. 
Jag lägger så mycket tid på att studera, plannera, arbeta och skriva mejl som är förberedelser för framtiden som gör att jag oftast missar livet som är här och nu.

Kankske är det för att jag missade båda körkortsproven dessa dagar som jag känner på detta sätt och allt är bättre imorgon, men ibland måste man få vara lite negativ eller? Får man klaga lite på livet fast det ändå är helt okey eller är det oförskämt? Jag har alltid hört att det finns de som har de värre, det blir bättre eller det är bara göra om göra rätt, men till vilken gräns kan man själv intala sig detta? 


 


Jag går sista året på gymnasiet och jag har hela livet framför mig, det är så mycket som ännu är oupptäckt och väntar på mig. Men just idag vill jag vara negativ, för hur roligt är tanken att missa teoriprovet med 3 poäng fast man avlagt varje dag till detta och missat middagar med vänner eller inte kunnat dra på den där löparturen som man tänkt? 
Hur bra känns det när man inte kan åka till grekland för att träffa sin andra halva för att de där 2 timmarna du ladde på körteori och timmar på körskolan inte räcker? Istället för 2 månaders väntan så är det 3 och 1/2 månad saknad efter den person som får de där misslyckanden att se ut som små partiklar i luften
Ibland tänker jag att den där framtiden måste visa sig vara jävligt bra för vad är annarrs meningen med att det svenska samhället tvingar sina ungdomar lägga bort sitt privatliv för att förbereda för framtiden? 
Nu försöker vi äta god mat, umgås med familj och sova gott för att imorgon ta tag i livet igen och förbereda för framtiden. 
Jag hoppas allt förberedande för framtiden ger mig barn, barnbarn, vänner, en fantastisk fritid, gott arbete och att min andra halva ska kunna gå med mig genom de svenska gatorna med samma röda färg på passet och ingen ska säga att han inte får gå där 
 
 
   
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: