uppdatering

Hej på er mina vänner!
 
Hur är det i Sverige ? hur är sommaren? 
Har haft en liten dipp här nere i corfu med feber toppar och knasig mage så har varit på dåligt humör och ingen power till att uppdatera här 
Vet ni vad som är bäst då, vad som gjort att jag är tillbaka? Jag plöjer Johan Falk filmerna och de är så sjukt bra, sedan så äter man lite god äkta grekisk mat hos svärmor och kramar han så känns det på topp igen
 Men de dagarna som jag inte hade problem med magen så sprang jag, blir inte jätte långt men en bit
Har så fin möjlighet att kunna göra burpies, sit-ups och schwats på stranden och se ut över havet, magiskt, check! Sedan har jag fått låna en cykel av fina oli så har cyklat runt i det fina området här i sidari och byarna runt omkring där bergen sträcker sig till himlen och olivträden under dem försöker göra samma sak för att komma närmare solens strålar.
 
 
 
 
Idag har jag haft det ganska lugnt, lämnat lite mat till älsklingen på hans jobb, badat, handlat mat och kollat mina favo bloggar. Så småningom ska jag väl sätta på spisen och göra lite mat men först så ska jag se lite mer Johan Falk ;) 
Ikväll kommer äntligen också mina älskade föräldrar, slutade just prata med dem i telefonen och de var påväg att gå ombord. Så kommande vecka ska jag bara mysa med dem och få visa dem mitt corfu som jag pratat så mycket om. Vi börjar med frukost på deras hotel imorgon! saknar er kära mamma och pappa, var försiktiga!
 
lite bilder från senaste tiden
 
   
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: