Onsdag

Snart är denna vecka slut igen och tyvärr närmar sig begravningen också, men ännu så känns det helt okey när jag tänker att morfar ändå fick leva ett så fint liv som han gjorde.


Denna vecka var som vanligt som jag skrev tidigare. Igår jobbade jag på badhuset och idag har jag varit i skolan på lite svenska innan jag drog på körlektion i norrtälje, det blir bara bättre och bättre med de där bilkörandet.
Om en litet stund så tänkte jag börja dra mig mot friskis och svettis för lite HIT hoppas det finns några platser kvar annars måste det bli gym och det är jag inte så sugen på. Det ska bli så skönt att få träna lite har varit lite för lat i helgen hahah

 

De senaste dagarna har jag titta mycket på resor! Har varit så surig och negativ ett tag nu när det bara är mörkt, kallt och måsten att göras hela tiden men därför tittar jag lite på resor för att få upp smilet på läpparna. Blir nog en resa på sportlovet och påsklovet till Alexis i Grekland och sedan kanske någon student resa innan jag drar till Alexis igen för att leta jobb i Sidari. Men visst är det så roligt att kolla på resor? Jag blir på något sätt glad och inspirerad, inte bara inspirerad till att resa utan till allt.

Men nu ska jag göra mig i ordning för lite träning, ha det!

Bjuder på lite gamla bilder från Grekland   
 
 
    
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: