Those lazy days

 
Jag har haft sådana problem att i denna höstkylan ta mig ut på de där nödvändiga tränings passen. Nu när jag nått målet att springa halvmaraton är det extra svårt. För känner ni inte igen er i känslan av att ge upp om det vi gör ändå inte ger någon nytta? Denna vackra söndag morgon vaknade jag till klockan 8 och solen log mot mig. Jag satte på mig löparskorna , efter att varit på morgon turen till stallet, och bestämde att jag får hitta ett nytt mål. Jag har haft sådana riktiga lata dagar där jag ligger på sängen umgås med underbara vänner <3 äter massor av onödigt, tittar på de serier jag tycker är bäst, pratar på skype med han<3 och njuter allmänt av livet. Det är också saker som är viktiga att göra! Men jag vet också att jag är som gladast när jag får göra av med den där energin i form av träning. Så därför så sprang jag 6 km i högt tempo med musik som fick mig att skratta och så funderade jag lite på ett nytt mål.

 


Mitt nya mål är att inte ställa så mycket krav, jag ska träna för min egen skull och göra det bara när jag vill. Jag ska träna så att jag kan känna mig vacker, glad och full med energi. Kom även på en liten morot under dagens träning, skolan har nämligen tävlingen "milen" på torsdag. Jag ska träna hela veckan så att jag orkar, så att den där milen blir skön och härlig, något jag kan njuta av helt enkelt.


Hoppas ni haft en bra helg!

 

Konst och tankar

Vi människor förundras av olika saker, en del av vetenskap, en del av konst, en del av kärleken och det sociala samspelet mellan människor. Jag förundras av konsten och självklart av kärleken, men jag anser att kärlek är konst. För vilket konstverk kan väl vara vackrare än två individer förälskade.  Kärlek har ingen storlek, utseende, form eller kön, det är bara kärlek precis som en tavla. För precis som en tavla kan kärlek tolkas på olika sätt av olika personer. Kanske anser en del människor att  tavlan "flicka med pärlörhänge" av Johannes Vermeer är vacker och andra inte, det är också samma med kärlek, en del kanske man förstår sig på och andra inte. Hela livet är egentligen en tavla, för meningen med livet tolkas så olika. Ibland är livet roligt ibland inte , en del gånger gillar vi en konstnärs verk och en del gånger inte alls.

 Och eftersom livet är en tavla så är egentligen vi konstnärer eller hur?
Jag anser mig lite av en konstnär, en konstnär utan typisk stil eller bestämd typ av målar teknik. Jag gillar att jag göra lite av allt. Jag vill mysa med hästar, träna så att kroppen svettas och värker, jag vill se film som jag skriver djupa dikter till och jag vill leva på kärleken.
Vad vill ni?
Dessa är några tankar som jag kan sitta och fundera på medan jag lyssnar på bra musik.

 

Lördag


 

Lördagen börjar med lite läxor men annars så har den varit perfekt. Mina fina brudar Moa, Nadja och Frida var här <3 Blev att äta massor av gott och prata om allt som hänt. Jag har verkligen saknat mina brudar, jag har väntat hela veckan på att få se dem! 
Fortsätter dagen på bästa sätt, mys i sängen med en kopp te, choklad och några bra serier.

Lite bilder från veckan