Känslan

Hur kan man känna så mycket på en och samma gång? Jag tänker mycket på detta men kommer aldrig fram till något svar. Jag är hur lycklig som helst, när jag tänker att snart  är det bara 4 dagar kvar, då blir det Arlanda! Men ändå så blir jag att dra mig själv i tröjan ända tills jag är innanför dörren, där läxor i högar ligger. Jag har studerat exakt hela dagen men ändå har jag inte fått mycket gjort?! Är så stressad att jag ibland inte vet vart jag ska ta vägen, vart ska jag gömma mig? Finns det en plats där jag kan fly och bli osynlig ett tag?  Men tur var ändå att jag satt en stund innan jag gick och gömde mig, för jag hann ändå plugga till matte provet och börja skriva på det forsknings arbetet jag ska göra i naturkunskap 2. Men om jag börjar snurra i tankarna igen så blir jag att tänka på att jag egentligen måste skriva mycket mer på forskningen, skriva mer på historian, börjat med naturkunskaps 1 uppgifterna och börja läsa ordentligt i boken som jag ska göra recension av i svenskan. Ja, ni hör listan är oändlig och fortsätter ända bort till törnrosdalen.  Hela veckan har jag stressat så mycket att trots påfyllning av mat och sömn ser jag ut som ett spöke. För mellan alla dessa läxor ska jag hinna med träning, vänner/ familj/han<3 och allt annat som gör mig lycklig.

Jag vet att jag borde plugga mer idag men jag struntar i det, arbetena får vänta tills i morgon. För det är faktiskt lördag och jag känner mer för att resa till nangiala än till törnrosdalen. Jag vill krypa ner under täcket, äta något onödigt onyttigt, se film och skypa med han <3 

Ny vecka

Jaha, då var vi snart in i mitten på ännu en vecka. Jag har haft det grymt bra på praktiken.Igår blev det att jobba med allt möjligt i verksamheten. Men idag fick jag gå på core pass, det kommer kännas i magen i morgon! I morgon ska jag även gå på ett HIT pass och se hur det fungerar. Är faktiskt riktigt nöjd med denna vecka! Har tränat alla dagar då jag drog ut mig själv på ett löpar pass på 6 km igår, som gick tro det eller ej faktiskt bra. 


Även om det går ganska bra nu så längtar jag att dagarna ska bara gå och det snabbt för nu är det inte länge kvar..
Nu är det bara en vecka till jag får stå på Arlanda! Få känna pirret i magen och höra flygvärdinnornas klackar mot golvet medan jag går med min greklands biljett till rätt gate. Biljetten jag kommer hålla i min hand är min lycka och jag ler redan nu när jag ser den ligga på min väska. En vecka tills jag får göra allt detta men viktigast av allt, en vecka tills jag får se han, känna hans kram, se hans leende som gör att jag automatiskt ler. Han som är så viktig <3

 

Helgen

Helgen bjöd på en resa till Mora där vi träffade alla käraste syster och hennes sambo Johan. Jag har skrivit många gånger över hur stolt och hur mycket jag ser upp till dem men jag gör det igen, de är helt fantastiska. Denna helg var vi i Mora för att titta på när de tävlade i SM i hunddragning. Jag fick arbetet som fotograf, gå in på matildamidbjer/devote.com för att se mina bilder ;) De tävlade i två dagar och sedan lägger man ihop tiderna från båda dagar och den med bäst tid vinner. Johan var helt grym och kom på 4 plats, grattis! Min allra käraste syster finns det inte ord för hur stolt jag är över, som trots att hon tyckte det kändes tungt plockade hem 1 platsen och blev svensk mästare! Det är inte alla som kan säga att deras storasyster är svensk mästare, grattis allra käraste syster <3 På lördagen hann vi även gå ut och äta lite mysig middag tillsammans på en resturang, min mat var väl ingen höjdare men det gör inget.

 


Lite bilder från helgen