Stockholm city

Happy sunday!

Nu har jag kommit hem efter en resa med mycket händelser, mamma och jag har haft mysig Stockholm resa.  Jag älskar att vara på landet, vara i stallet och bli skitig och springa i skogen men ibland är det skönt att få känna på storstadsliv. Mamma och jag myste på espresso house, gick till hur många butiker som helst som det inte finns tillgång till på Åland. Jag var på jakt efter en klänning att ha under jul och nyårsfirande när jag åker till Grekland men tyvärr hittade vi ingen :( Men idag så har jag beställt två från Nelly.se, nämligen dessa Hoppas, hoppas att de passar! 
Men annars så hittade mamma och jag det mesta vi letade efter, bland annat de super snygga skor jag pratade om 

Idag har det varit segt och jag trött, det är jobbigt att gå från lantliv till Stockholm och sedan dessutom komma hemma på sena timmarna. Jag har varit på mys hemma hos fina Nadjis tillsammans med Mois och bara pratat om allt, det blir att man missar en del när man inte bor på Åland längre. Kändes riktigt skönt att bara sitta och prata i flera timmar. Jag har haft en riktigt lat och mysig dag där den enda ansträngningen var att plugga.
Stockholm gjorde många intryck igår, där mamma och jag var delaktiga. Vi drack caffe för att värma händerna, jag tittade på fina smycken och mamma gick på gudrun sjöden. Stockholm det är kultur från en värld till en annan på samma plats och jag måste lee, för även om jag gillar livet med leriga löparskor och hästar som måste mockas skit till så är det något med Stockholm som är inbjudande och roligt. Även om jag inte sulle vilja bo där 
 
  
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: