Stockholm city

Happy sunday!

Nu har jag kommit hem efter en resa med mycket händelser, mamma och jag har haft mysig Stockholm resa.  Jag älskar att vara på landet, vara i stallet och bli skitig och springa i skogen men ibland är det skönt att få känna på storstadsliv. Mamma och jag myste på espresso house, gick till hur många butiker som helst som det inte finns tillgång till på Åland. Jag var på jakt efter en klänning att ha under jul och nyårsfirande när jag åker till Grekland men tyvärr hittade vi ingen :( Men idag så har jag beställt två från Nelly.se, nämligen dessa Hoppas, hoppas att de passar! 
Men annars så hittade mamma och jag det mesta vi letade efter, bland annat de super snygga skor jag pratade om 

Idag har det varit segt och jag trött, det är jobbigt att gå från lantliv till Stockholm och sedan dessutom komma hemma på sena timmarna. Jag har varit på mys hemma hos fina Nadjis tillsammans med Mois och bara pratat om allt, det blir att man missar en del när man inte bor på Åland längre. Kändes riktigt skönt att bara sitta och prata i flera timmar. Jag har haft en riktigt lat och mysig dag där den enda ansträngningen var att plugga.
Stockholm gjorde många intryck igår, där mamma och jag var delaktiga. Vi drack caffe för att värma händerna, jag tittade på fina smycken och mamma gick på gudrun sjöden. Stockholm det är kultur från en värld till en annan på samma plats och jag måste lee, för även om jag gillar livet med leriga löparskor och hästar som måste mockas skit till så är det något med Stockholm som är inbjudande och roligt. Även om jag inte sulle vilja bo där 
 
  
 
 

Ljus black friday

Dagen är fredag och lyckan är total, ingen skola på två hela dagar! Denna fredag var annorlunda, den var faktisk ganska lugn och mysig även om en del stunder av lektionerna var lika tråkiga som vanligt. Matten förstod jag lite gran av och det är ju alltid roligt. Hade mysig stund med Therese (så underbar vän!) i matsalen, där vi pratade om allt och det samtidigt som Peter Jöbacks julskiva rullade och ljusen lyste, riktigt mysigt <3 Jag och mina vänner har haft en stund av julefrid i dag och det var allt som kunde önskas! Som pricket över i:et på denna mysfredag så har jag precis Skypat en liten stund med fina pojkvännen <3 och nu blir det att starta motorn tillsammans med mamma för att åka till Täby centrum! Där det blir härlig shopping och resturang besök, tjejmys 

Det är ju Black friday idag, så vi får se om vi hittar något på rean 
 
  
 
Dessa snyggingar ska jag kolla efter idag ;)

 

Vad hände ?

Har total brist på inspiration just nu, hjälp! Jag tränar så lite just nu och det blir inte alls något jämnt och bra upplägg, varför? Jag älskar ju känslan av lätta ben när jag springer och hur jag känner att jag faktiskt är i form. Men nu så är formen sämst och jag blir att sega hela dagen. Ja, visserligen drog jag mig ut i mörkret med hörlurar och reflexer igår men det var kort och alldeles för länge sedan träningspasset innan detta var. Jag vet inte vad det är som har hänt? Kanske är det för att jag är trött och sönder stressad och inte har orken till att ge det där lilla extra i träningen, vem vet.

Det ända jag vet är att det måste sluta, de här lata dagarna framför tv:n med serierna. Jag måste komma på ett mål, ett mål så bra att det triggar igång hela min tävlings instinkt. För jag vill springa med lätta ben, känna mig i form och hälsosam.