Friluftsdag

 
Vi gick genom våtmark, genom skog, genom rädslor och lärde känna varandra på nya plan. En dag som igår bildar speciella minnen med klassen. Vi hade friluftsdag och vandrade 12 km. Vi vandrade genom våtmark och klättrade i mörka grottor. Jag mötte min rädsla för mörker, höjder och trånga utrymmen. Det blev drama på vägen men jag klättrade igenom. En sådan dag med en sådan natur, helt magiskt.

 
 

En sommarnatt

Klänning-Monki, Jacka-Salt(Jofama by Kenza), Skor- Vagabond
 

Therese, Eveline och jag går genom den ljuva försommarluften, lyssnar på fågeln och känner doften av sommarblomster. Jag står med bara ben och den där nya klänningen. De fotar och jag ler, jag ler för någonstans så ser jag framtiden. Även om jag inte ser den lika tydligt som innan så kan jag skymta den i horisonten. Jag blir orolig ett tag att fartyget inte ska landa i framtidslandet, men sedan säger Eveline och Therese att de kan se ön och jag försöker tänka att vi snart kommer vara i framtiden. Jag kanske inte vet nu vart jag kommer bo eller vad jag kommer jobba med men det kommer att synas i framtidslandet. Vi ler i alla fall och går in i den toma lägenheten. Sitter där och pratar till sena timmen. Jag skrattar så att jag undrar om inte skrattbutiken snart ska få slut på lagret. Det är sent in på natten, de skrattar, jag ler och detta är den vackra konsten av vänskap.
Detta är vackra minnen att bära på från dagen innan.

 
 

105 %

 
 
Jag tänker inte att träning är jobbigt idag, jag väljer att se det som en fördel. Idag njuter jag av den stora glädjen som kommer när svetten rinner och det är så jobbigt att du inte längre vet om du kommer kunna fortsätta andas. Spinning stod på scemat, det är så bra eftersom det fungerar för alla, du bestämer motstånd och vad du vill ge. Jag valde att ge 105 % idag och jag fick njuta av den stora gläjden, svetten som rinner och ett tag undrade jag om jag skulle kunna fortsätta andas. Men jag väljer att tänka att träning inte är jobbigt i morgon heller för då väntar en friluftsdag. Vandring 12 km och klättra inne i grottor, jag som är höjd rädd, hur ska detta gå? Men jag väljer att tänka att detta inte heller är jobbigt, det är något som står i vägen bara.