regn mys

Idag så kom äntligen regnet och det är något med det där regnet som får mig att bli lugn och vilja mysa. Igår sprang jag ett riktigt bra pass och var super nöjd! Det blev lite mer än 6 km. Jag bestämde mig för att idag skulle jag ta ett kortare intervall pass, men sedan kom regnet som gjorde mig mys sugen. När mamma och jag kör hem från jobbet, då bestämer jag mig att idag struntar jag i alla måsten. Jag springer ner i regnkläder och mammas förstora gummistövlar till stallet. Där tar jag in mina älsklingar och ser till att de får vatten och müsli, Manakes får sitt fleecetäcke också, klart att hon ska få mysa med! Efter att gjort detta som är ett absolut måste så struntar jag i mina måsten, som att städa och träna. Det slår mig när jag ligger i badkaret med bubbel och skum att detta kunde inte varit en bättre ide, jag tittar på kläderna i den nya HM katalogen som kommit och hittar ett och annat plagg som faller mig i smaken. Eftersom jag bestämt att det ska vara en sådan där mys, regn kväll så ska jag ta något varmt att dricka och sätta mig i min säng med massor av bra serier medan änglarna skickar ner sina tårar ner för mitt fönster.


Jag vet att detta är en JÄTTE tjejtonårings kommentar, men denna kille asså, så söt att jag smälter! Han spelar också sin rol Caleb i Pretty Little Liars bra.

Frida

 
 
Jag har länge planerat att skriva ett speciellt inlägg till en speciell brud men har haft mycket att göra på sista tiden men här kommer det.
 
I lördags fyllde en tjej 17 år hon är rolig, vacker,en bra vän, har en cool stil och är den som får alla att börja skratta. Hon var en av de vänner som höll mig i handen när jag skulle messa den där speciella personen för första gången, hon är den som kände den där lilla tjejen från Sverige med rött trassligt hår som började i klassen och hon har varit den som fått mig att bryta ut i skratt många gånger! Jag hoppas att vi ses snart min fina vän så att jag får ge dig en super kram <3 Grattis i efterskott på din födelsedag! Du är en vän som skulle göra allt för mig och jag hoppas att vi vänner för alltid får vara 
 
 

Mål är drömmar


When you don`t give up you can`t fail

Jag tänker att denna lilla mening säger så mycket och innehåller både sanning och falskhet. Idag blev den en symbol för sanningen. Jag gav inte upp löpningen ens i de jobbigaste stunder och idag så vann jag. Idag var det inte smärta och tårar, det enda jag kände var lycka, framgång och hur mitt självförtroende växte. Trotsade värmen och tog mig ut på en löpar runda som slutade fantastiskt och med en slutsträcka på 12 km! Det finns nästan inget som kan förklara känslan vid framgång. Det är som att löpningen är det roligaste du vet, det är lätt och du plannerar hela vägen nästa mål. För när du vet att du kommer klara det så sätter du direkt ett nytt mål, fast det gamla inte ännu är genomfört. För vi kräver mål och det är fantastiskt det för vad vore vi utan mål. Vi skulle vara utan drömmar det är det rätta svaret. Efter min strålande runda så gick jag en liten promenad på 2 km för att varva ner musklerna. Jag ska njuta av detta avklarade mål med att skypa med min fina vän Therese senare <3 När vi kommer på tal om fina vänner, så fyllde världens roligaste, vackraste Frida år igår, Grattis!<3 Så kvällen går åt att ta det lugnt, för nya mål har jag redan kommit på under löpar rundan idag ;) vad det är det berättar jag en annan gång.