Träna

Träna, träna, träna! Bara det står på schemat när skolan slutat för dagen och jag är ensam.  Var super nöjd med spinning passet igår, vilket tryck. Jag cykla och tog i medan svetten rann. Jag funderade nog ett antal gånger- Kommer jag svimma? Men allt går med lite vilja. Efteråt cyklade jag hem med trötta ben men leende läppar. I kväll så blir det HIT. Har aldrig varit på detta innan, det är styrka och kondition av något slag. Är lite pirrigt att testa något nytt. Tänk om man gör fel? Kommer man klara det? Men pirret i magen är bra, bestämmer jag mig i alla fall för. Jag tror att om det pirrar i magen, då betyder det att nyheten är något man ser fram i mot. Jag hoppas att jag trots mina otränade muskler ska klara det. Jag har koncentrerat mig på löpningen det senaste halv året och musklerna är inte de starkaste. Men med vilja så ska allt gå, jag tänker i kväll på detta kloka budskap jag hittade på Friskis igår.
 
 

Skratt i magen

Ännu en vecka börjar dra sig igenom med trötta drag och fina stunder. Jag har haft en super dag med mina kompisar, mycket skratt! Det fortsätter vara roligt med vännerna hela dagen och jag blir nästan trött i magen av allt fniss och skratt. I helgen ska dessutom min vän komma med mig på min lilla hemresa och bo hos mig. Ska bli en hel härlig helg! Idag fick jag räkna massor av matte, hm. Men det gick väl ganska bra mellan skratt attackerna. På engelskan fick jag och min vän bra kritik på vår lilla presentation, åh så skönt det känns att höra. Jag blir aldrig nervös över att presentera inför klassen, men det är något med fingrarna som händer där framme.  Jag börjar alltid darra en aning i fingrar och händer. Men idag var darrningarna under kontroll. Ja, vilken lättnad! Jag får idag sluta tidigare en tänk, vilket jag inte säger nej till, och jag gick med tung väska hem. Tankarna var fria, händerna kalla men ryggen varm och utsikten på visa ställen vacker.
 
 
 
 

Precis vad jag älskar

Jag gör precis vad jag älskar. Jag skriver fina dikter, men ingen får se dem förstås. Det är hela tjusningen med att skriva, att man har något hemlig nedskrivet. Jag skriver om allt och tankar om ett och annat hamnar på pappret. Pappret som är från början så blankt och vit, ett tomt liv. Med text växer det och plötsligt blir det som att en historia lever där, fast det bara är några rader. Jag tränar också åter igen, mycket glad är jag över detta. Jag var igår två gånger på gymmet. Tanken vara att jag skulle ta mig på ett boxningspass men det var tyvärr inställt, så då blev det att leta sig fram i gymmet. Ärligt talat, jag fattar inte på mig alla dessa maskiner?! varför kan man inte bara använda kroppen för att träna? Men det var ganska roligt att kolla runt och springa på löpar bandet. Idag har jag även haft en super rolig gympa timme! Blev handboll och vi var verkligen ett lag, vilket samarbete. Jag gjorde några mål också, trodde jag aldrig att jag skulle göra men ibland har man tur. Denna kväll så blir det dessutom ett pass på Friskis- spinning. Ska bli skönt att bli lite trött. Mycket motion blir det och jag älskar det <3
Jag ska fortsätta att skriva fina dikter och träna, göra sådant jag älskar för det är bara så jag är.