Teater

Jag är så nervös! Jag har bestämt mig för att söka en roll på teatern som jag spelade på i somras. Vi spelade Pelle Svanslös och jag måste säga att det var bland det roligaste jag gjort. Nu ska de välja ut tio stycken för roller till en fars teater. Jag har aldrig spelat vuxen teater eller gjort audition, så det pirrar i magen. Oftast säger alla:
-Ta det lugnt, var bara dig själv.
Men det är den svåraste uppgiften, att vara sig själv. Hur vet man vem man är och hur man agerar?
Som tur handlar teater om att vända sig om och se in i en annans liv och tränga sig så långt in i karaktären tills man är denna person. Jag hoppas att jag klarar av denna uppgift som jag tycker är väldigt rolig men också svår. Man måste kämpa för något man verkligen vill och jag vill verkligen få spela teater igen. På scenen kan jag bara agera vara den där tjejen som är så nervöst och svårt att vara i verkligheten. Där kan jag överdriva och leva ut de där scenerna som man drömmer om i huvudet. På scenen hör jag ingenting, inte skratt eller applåder, det ända som hörs är mina medskådespelare och deras röster. På scenen är jag mig själv i skepnad av någon annans karaktär. Snälla låt mig klara detta!
 
Bjuder på en bild från förra årets teater

Schema


Hemma på ön så vaknar jag upp relativt sent men ändå trött efter gårdagens resa. Bara några dagar kvar av lovet och schemat är som alltid fullbokat. Idag så hade jag dessvärre en del saker på min lista som jag inte ville göra, bland annat städning, uppackning, tvättning, diskning och lite annat. Men med det tråkiga kommer också det roliga. När allt detta var klart så kunde jag vara i stallet ett tag hos mina sötnosar <3 Kändes skönt att få kramas med dem och städa upp lite i stallet efter att varit borta så länge.  Jag hann med lite träning också. Jag tog mig runt en ny runda idag som jag räknade ut att vara ca 1 mil drygt, när jag kom hem så gjorde jag lite övningar(har nämligen börjat få lite ont i ryggen). Ja, vad ska jag säga? Passet var det roligaste löpar pass jag gjort på länge och jag tror jag hade ett leende på läpparna hela tiden. Det var så skönt med pulsen som reste sig, fåglarna som sjöng och den gladfyllda musiken som strömmade ur hörlurarna. Men det var också det värsta passet jag varit med om, det var så tungt hela vägen och jag hade ont överallt. De säger att man ska träna bort träningsvärk, men de nämnde aldrig att det känns rent av förjävligt. Men det viktigaste är att jag höll tanken på rätt spår och klarade av testerna. Det börjar snart nämligen närma sig, i maj är den första tävlingen och sedan i höst är det halvmara för första gången. Är redan nu nervös! Hoppas jag klarar det bara. Idag har jag hunnit mycket och nu är det dags att gå för att vila lite framför tv:n innan det är morgon igen och schemat börjar om. Vi får se vad det står på schemat då. 
 
 
 
 
 
 
 

Road trip

Ja, efter en mycket njutningsbar liten road trip till Skåne så är jag hemma igen. Jag hade det som alltid underbart roligt med mina syskon. Bror och jag fick lite egen tid att prata om allt möjligt under vårt löpar pass. Som sagt är jag fortfarande lite nedslagen över att jag förlora men någon gång måste man göra det i livet också. Födelsedagsfirandet för min bror blev väldigt bra, vi åt lite tacos tillsammans med familjen och han blev väldigt nöjd för sina presenter tror jag. Hos syster blev det som alltid massor av träning och då snackar vi mycket träning, så blir det när man bor under samma tak som en brandman. Vi gick på något som är relativt nytt, cross fit, sjukt jobbigt men roligt, kan absolut tänka mig att göra om det. Vi gjorde en hel del träning men hennes Sibirien Huskey hundar, jag fick springa med sele med dem, så snabbt det går då! Men jag fick även se när de körde fyrspann framför trehjulingen, häftigt hur de där hundarna orkar dra. Men som vanligt när jag är med syster så blir det en del shopping också. Köpte lite träningskläder, en kavaj och lite andra sköna kläder. Ja, om vi samanställer allt detta får vi fram resultatet att jag hade återigen en helt unik, rolig, fantastisk, skrattfylld och fartfylld resa. Vem vet kanske jag hamnar i Skåne någon dag, vem vet?