Lördag

Ännu en sådan där lördag som jag väntat så mycket på, en dag då jag kan vakna och det är lugnt. Idag kändes det som extra fridfullt att vakna medan mamma och pappa tittade på Lucia på tv i rummet bredvid och jag vaknade till sången. Vi har faktiskt inte firat Lucia så mycket idag, förra året var jag utklädd och med skrovlig röst sjöng igenom några sånger på morgonen för mammas skull men iår blev det inget. Jag har haft en ännu vanlig lugn lördag men sedan har den inte handlat så mycket om lussebullar och luciatåg, den har bara varit vanlig.

Jag tog ut mig på en riktigt härlig tur löpning, kändes faktiskt inte lika tungt längre utan nästan lite skönt. Jag sprang 6 km och hade schysst musik i hörlurarna och tänkte på allt roligt som väntar. Det var kallt men jag höll mig varm och hur lat jag än är så älskar jag den där känslan man får av löpning. Jag vet aldrig när den där kärlek växte fram eller hur det just blev löpning men det känns underbart. Lyckan att lyckas, att få stå på tävlingsbanan eller den där träningen när solen lyser och det känns bra då är denna träning bland det vackraste.
 
 

Hemma

Riktigt stressig vecka! Men äntligen är den färdig och det är som om jag just vaknat ur en mardröm. Jag har hunnit med riktigt härlig träning denna vecka i alla fall, medel gympa, HIT och gymmet. Har träningsvärk i hela axelpartiet!

Är väldigt trött efter denna vecka, jag vill sova, jag vill gråta, jag är hungrig hela tiden. Jag orkar inte skriva mer kanske att det kommer lite mer inspiration till kvällen, då jag fått kramas med familjen, ätit mat och sett ett par bra classic filmer. Som jag saknat hemma denna vecka, att få sitta med mamma och pappa i soffan medan sankt Mikael rider fram våra adventsljus, prata litteratur med pappa och vara familjen Midbjer de där ulle tossarna som lever ekologiskt, med hästar och Waldorf hem. 

  
 
 

Måndag

Är äntligen i lägenheten efter många omständigheter med den trasiga båten. Har hunnit med en del naturkunskap hemmifrån i alla fall. Måste säga att det är ganska skönt att bara i lugn takt läsa hem, skriva lite med tända ljus och det är så mycket mindre stress fyllt hemma på något sätt. Jag fick ganska mycket gjort på naturkunskapen och är riktigt nöjd med det jag skrivit hitttills, har fastnat bara lite men det trillar säkert in till i morgon.

 
Det som är ett annat plus att plugga hemmifrån är att man kan träna på rasten, blev en kort runda på 4km. Känns forfarande så där segt och tungt i kroppen, det blir en känsla av att man väger dubbelt så mycket än man gör. Jag lyckades i alla fall köra lite intervaller vilket är positivt. Till eftermiddagen var det bara att snöra skorna igen, ta på kånken väskan och sätta sig på skolbåten. Jag lyckades få soffplatsen vid fönstret och låg där med The Vampire Diaries rullande. Livet på resande fot helt enkelt!