Helgen

Jag njuter till fullt av helgen, alltså tränar jag! Igår blev det ett lugnt 6 km långt pass. Tanken var att dagens pass skulle bestå av långdistans träning men jag märkte att jag hade så bra tempo, istället blev det bara 7-8 km men i lite högre tempo. Träning är det som måste vara i fokus hela tiden, bara två veckor kvar till Stockholm halvmaraton och då gäller det. Folk frågar hur jag orkar hålla på med den där löpningen, det är samma sak varje dag, det är jobbigt, tråkigt och samma gamla grusväg med en liten kulle efter det sneda trädet. Jag svarar alltid att jag ser det fantastiska i att jag rört mig med mina egna ben en sträcka som vanligtvis folk tar bilen för, mitt andra svar är annars att tävlingarna gör allt. De gör de också, jag är inte intresserad av att vinna, jag är intresserad av atmosfären. Känna hjärtat slå till tusen innan start, glädjen att i horisonten se målet, känslan att springa runt människor som slitit lika mycket för den här stunden som dig själv och självklart den magiska känslan av klara ett mål. Vi pressar våra hjärnor och kroppar till det yttersta under all träning för bara detta ögonblick, när du når ditt mål så känns det på något sätt som all denna tid, all smärta blir värt det och efter en stund så intalar du dig att träningen till ditt mål inte gett någon smärta för du är så lycklig just nu.

Allt är möjligt inom träning, frågan är vart du vill nå?


 

Hästen

Jag är så tacksam att jag får leva, andas och vara med dem jag älskar. Det finns så mycket i världen som händer, mycket underbart inträffar men också rena hemska katastrofer! Jag tänker på vilken tur jag egentligen har som får vara med min familj/vänner, har mat på bordet, ett hem, kärlek, hälsa och luft i mina lungor. När jag rider på mina hästar bland löven som finns i skogen och det ända som låter är sadel knarret och doften är läder, häst och skog samtidigt som du känner värmen av en levande varelse då blir dessa ägodelar så uppenbara. Jag tänkte väldigt mycket idag under ridturen med Manakes och hon frustade djupt. Frusten blev som en symbol för hur livet är det är roligt men kan vara jobbigt och när vi travade fram tillsammans så tänkte jag bara på lycka och hur lycka är en ren tur vi har.

Tack för att jag andas, har min familj/ vänner, får känna kärlek och har hälsan.

 
 
                                                                                 
                                                                                
 
 

Yesterday

 
                      
 
Igår så var det äntligen fredag och jag fick åka hem <3 Hade lite Naturkunskap, som gick helt okey i skolan, men roligast var att få träffa alla vänner igen. Det händer så mycket de där sommarnätterna och sommardagarna, så mycket att vi glömer bort en del. Men när vi träffar kompisarna efter lovet så börjar vi tänka på sommarens händelser och njuter ännu en gång av karamelerna. Jag fick tänka på alla löpar rundor jag sprungit i solens nedgång, vänner och jag i en båt som går åt helt fel hål så vi måste skratta, allra käraste syster och bror som bjuder på middag, Falsterbo Horse Show <3, resan till Grekland som jag aldrig kommer glöma. Allt detta härliga är min sommar och när jag såg mina vänner så blev det i vårt samtal som att uppleva allt en andra gång. Fredagar så är de flesta ute med vänner, bio, fest eller pojkvän men jag struntade i det för jag ville så gärna vara med dem som gör mitt liv så lyckligt och speciellt. Jag ville sitta med mamma och pappa ha djupa samtal om åsikter, politik och sedan sitta med i soffan och dricka te med en film rullande
 
Igår så fick jag även äntligen använda mina nya skor, super sköna!

 
 
                                                                                 
 
                                                                           
Jeans- Denim (Carlings), Tröja- H&M, Kavaj- H&M, Stövlar- Johnny Bulls, Ring-Grekland (Sidari),
Klocka- Michael Kors