Fredag

Nu efter en dag av vila i solens strålar, så får jag åter igen springa. Gårdagen var tung och jag hade lust att kasta in handduken, men det blev lite jogging och en del intervaller till slut. Men när morgonen gryr så blir det att sitta och studera. Dagen bjuder på en hög med uppgifter som ska göras, hemstudiedag här kommer vi! Efter som vi i idrotten ska föra träningsdagbok så blev det ännu ett tränings pass idag. Tanken min var att springa 6 km men det blev 11 km istället. Nöjd men en del smärtor i höfterna uppstår efteråt. Men nu är det äntligen fredag!
 
Inte helt fel med denna utsikt, under ett tränings pass!

Träning

 
Ja, nu har jag den senaste tiden haft ingen tid och det känns som tiden har krympt och försvinnit. Men jag har njutit av min tid på praktikplatsen på Waldorf. Lekt med barnen, haft underbara samtal och skrattat tills jag fallit i en hög! I måndags var jag på ett pass boxning med Moa<3 Jag lovar att jag tog i med Obelix krafterna så att jag dagen efter hade sådan träningsvärk i armarna( jag hade svårigheter att lyfta barnen, så ont hade jag). På tisdagen så gick jag på löpar kursen som Medis håller. 8 km:s snabb löpning, tungt! Idén var att man skulle börja lugnt och sedan öka och till slut dom sista kilometrarna springa fullt. Idag så var jag pigg på att träna. Men det blev inget av med det. Jag höll på att svimma en gång och har haft dålig balans :/ Så mina föräldrar sa att jag måste vila, typiskt!
Men än är veckan är inte slut! 

Christmas is coming

De senaste dagarna har varit helt underbara, precis som jag önskat! Torsdagen anlände och bjöd på den fina julsalongen hemma hos oss. Allt var så inspirerande både för hjärtat och själen. Det delades idéer, julrecept och kulturel anda. Mina vänner som blivit hitbjudna sjöng så vackert och det ryste i hela mig, kvällen erbjöd också historia om pepparkakan som jag aldrig kunnat ha gissat mig till. Idag så var mina underbara föräldrar uppe innan solen och lagade storfrukost tills jag vakna <3 De bjöd på smoothies med grädde- och nött täcke samt ägg cocotte. Har hunnit med mycket roliga saker idag, blev en lite löpar runda- som inte alls gick bra men men- ridning ute i skogen med Lina och umgås lite med mormor. Jag har lagat en matlista för denna vecka och idag hade jag minsann bestämt att det skulle bjudas på getostomelett med mynta, mums! Jag älskar helgens lugna ro, kvällen njuts med lågor från kaminen, te och mys med familjen medan vinden tjuter runt knuten och frosten väntar på att få anlända under natten.