Nya chansen, nya nivån, ett gott nytt år!

Snart ett nytt år, snart en ny nivå och en ny chans. Dagen handlar för de flesta om raketer, fester och nya års löften om att bli bättre. Min tanke är varför firar vi det inte som en ny chans till flera nya minnen och en chans att leva det nya lika bra som det gamla. Men klart det är lite roligt att lova sig själv olika saker, jag lovar mig själv att jag ska träna så att jag klarar springa halvmara innan det är tid att fira in ett nytt år. Men ikväll tänker jag inte tänka på löften, inte på en massa måsten. Jag ska äta god mat, känna mig fin i den nya klänningen och vara med fina människor. Jag tror denna kväll kan bli ett riktigt bra minne för året 2013. Och i morgon då ska jag börja skapa äventyr och fina minnen för året 2014.
Gott nytt år!
 
 
 

Bara roligt!

Nu är julen förbi och det börjar närma sig nyår med stora storm steg, snart börjar 2014! Vad tar tiden vägen? Jag startar morgon dagen med att åka till Sverige för att träffa Therese, ska bli så himla roligt, ser verkligen fram i mot det! sedan ska jag även leta efter en klänning till nyår, hoppas jag hittar någon snygg. Blir i år att fira den med vänner. Så jag har många roliga saker att se fram i mot denna vecka. Men nu ska jag vila framför tv:n med en ny säsong av Bones. Dagen har bjudit på mycket, både träning och middag med underbara vänner till familjen. Det är otroligt vad tiden springer fram, nu ska jag sluta skriva och försöka rusa i kapp klockan. 

Stressigt skönt?

Det finns lugn jul, stressig jul men till och med stressigt skön jul. Stressigt skön?  Stressigt skönt är det om man stressar runt och vill få klart alla julens bestyr men att man inte störs av det och samtidigt så när man väl är framme så är det hur skönt som helst! Jag gillar att ha något att göra men till kvällen vill jag ha lugn. Jag har hela dagen farit runt ute och inne. Jag har sprungit en runda i stormen, vinden tog mig i sin famn. Jag sprang men fort kom jag inte fram, poäng för försök intalar jag mig själv. Nadja min vän <3 Var även här en lite stund, jag var lycklig över att få åter igen se henne. Det var så länge sedan så att jag inte längre minns. Vid sådana långa tiders avstånd så har man mycket att prata om, det blev alldeles för kort. Jag hoppas vi ses snart igen. Ett paket hade denna rara tös med sig också, mina ögon blir tårade när hon räcker över denna guld klimp. Jag blev glad och sådan omtanke av dig, tack!
Mina prinsessor och min prins fick sig även ett besök. Rena boxar blev det efter en liten stunds arbete. De fick täcken på sig, då var Manakes nöjd. De fick mat, då var Lina nöjd och Sigge vår lilla pojke han var nöjd med att han bara fick vara ifred. Promenader i mörker kan vara mysigt om du har någon att vandra med, rent av kanske någon att hålla i hand. Men jag fick idag nöja mig med att i mörker gå med endast musik i hörlurarna. Det är helt otroligt hur roligt det är att vandra fram, sjunga högt och falsk samtidigt som man kanske gör ett pinsamt litet danssteg. Speciellt bra känns det när ingen tittar på, detta är möjligt ute på lilla Jungfrun. Nu måste jag snart dra min kropp till sängen, för att imorgon fara på nya äventyr. Äventyr som tar mig till Skåne och kanske något ännu större.